Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 30.04.2024, 21:38

Кирничанський заклад загальної середньої освіти Суворовської селищної ради

» Меню сайту

» Категорії розділу
Новости сайта [258]

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


Здоров`я дитини залежить від впливу цілого комплексу різнобічних факторів. Відомо, що перший рік навчання визначає деколи все подальше шкільне життя дитини. У цей період школяр під керівництвом дорослих здійснює надзвичайно важливі кроки в своєму розвитку. Багато чого на цьому шляху залежить від батьків першокласників.

Саме під девізом «Збережемо здоров’я і життєрадісність першокласника  в нових умовах навчання!» пройшли збори з елементами тренінгу для батьків учнів 1 класу.

На початку зборів було виявлено почуття та емоції батьків, що найбільше переповнюють за місяць навчання їх дітей. Дізнатися більше про складові готовності дитини до школи  допомогла ділова гра, де розглядались типові ситуації, які відповідали інтелектуал ... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 293 | Добавил: ніна | Дата: 11.10.2016

Для того щоб процес адаптації успішно пройшов як для дітей так і для батьків та класного керівника у ІІ декади вересня практичним психологом К.К.Куртєвою було проведено психологічне обстеження, з метою виявлення дітей, яким необхідна допомога; вивчення трьох основних аспектів: емоційно-вольової готовності до навчання в школі, мотиваційної та розумової (інтелектуальної) за допомогою комплексу завдань методики Н.М.Стадненко, Т.Д.Ілляшенко, А.Г.Обухівської та проективної методики “Школа звірів” С.Панченко. Після чого проведено консультації з класоводом С.А.Мінковою щодо індивідуальних особливостей та проблем, які були виявленні під час дослідження готовності до шкільного навчання; наданні рекомендацій  «Навчання ліворуких дітей»,«Труднощі навчання і виховання першокласників та шляхи їх подолання». Батьки отримали інформацію про вікові особливості першокласників, шляхи їх психологічної під ... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 325 | Добавил: ніна | Дата: 11.10.2016

Минуло багато років від дня народження Тараса Григоровича Шевченка, але й сьогодні він живе з нами. Його твори допомагають нам осмислити минуле та зазирнути в майбутнє, відкрити для себе нове в мудрих рядках його творчості.

06 жовтня 2016 року відкривається VІІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Проведення конкурсу має сприяти піднесенню престижу української мови та літератури, підвищенню рівня загальної мовної культури, виховання в учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю, вшанування Великого Кобзаря. З нагоди початку конкурсу в Кирничанській школі проведено свято «Тарас Григорович Шевченко – провісник нового життя, народний пророк, титан духу». Під керівництвом учителя української мови і літератури Дойчевої Н.Ф. учні 7 класу підготували літературний м ... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 373 | Добавил: ніна | Дата: 11.10.2016

» Вхід на сайт

» Пошук

» Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

» Архів записів

» Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz