Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 20:10

Кирничанський заклад загальної середньої освіти Суворовської селищної ради

» Меню сайту

» Категорії розділу
Новости сайта [258]

» Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0


 

Багато трагедій зазнало людство за свою історію, за різними обставинами вони проходили, одні виправдовувались, другі засуджувались природою, законом, часом. Але трагедія Бабиного Яру немає ніяких виправдань, тому що вона є злочином проти людства, а за біблейським законом, будь-який злочин проти життя – гріх, за який слід нести тяжке покарання. Тільки за два дні у 1941 році було розстріляно нацистами близько 34 тисяч євреїв. Це неможливо ні приховати, ні забути. Кожного року до цієї дати у загальноосвітніх закладах проходять заходи, які сприяють розвитку в учнів активної життєвої позиції, усвідомлення того, що культура толерантності є сучасною умовою збереження миру.

26 вересня шкільний бібліотекар Іванова О.С. організувала виставку за темою «Люди, не будьте байдужими». Учні, які познай ... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 300 | Добавил: ніна | Дата: 29.09.2016

Яким не було б наше сьогодні, мир – це наше завтра

В.Гюго

Мир для більшості людей планети – це повсякденна реальність: діти йдуть до школи та дитячі садочки, доросли постійно спішать на роботу, навкруги панує спокій та безтурботність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру ніхто особливо й не помічає, але для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя – це лише казкова мрія, багато дітей страждають, вони не мають сім’ї, в них багато горя…

Щоб у черговій раз сказати «НІ» насильству, жорстокості, стражданням, вогню, класний керівник Каражекова Марія Петрівна провела в сьомому класі виховну годину «Хай буде людству МИР в усьому світі!» Вона розп ... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 559 | Добавил: ніна | Дата: 29.09.2016

День хрещення Київської Русі-України. Це свято було затверджено на державному рівні Указом Президента України в 2008 році. Щорічно православні християни відмічають його 28 липня. Хрещення Київської Русі-України – перша сходинка до духовності. В Кирничанській загальноосвітній школі заходи щодо відзначення цього великого дня проводилися з 05 по 22 вересня 2016 року.

В шкільній бібліотеці бібліотекар Іванова О.С. оформила тематичну виставку «Русь-Україна – невід’ємна частина європейської християнської цивілізації». Вчителі початкових класів провели зі своїми учнями бесіди про історичне значення діяльності князя Володимира Великого та християнську релігію, яка вчить людей доброті, чесності, справедливості, покірності, терпінню, підтримки бідних. У 1 класі Мінкова С. А. вчила дітей відрізняти добро й зло, хороші діла та поступки. У 3 класі Аджидська Г.В. роз ... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 936 | Добавил: ніна | Дата: 29.09.2016

 

Комплексне вирішення завдань фізичного виховання школярів – справа всього педагогічного колективу. З метою фізичного, психічного, духовного та соціального здоров’я особистості, фізичної культури учнів щороку у вересні місяці по школах проводяться Олімпійські тижні.

Олімпійським уроком 9 вересня 2016 року розпочався він і у Кирничанській школі. Заплановані заході, які будуть проводити вчителі, налаштовують учнів на творчу працю, вселяють віру в свої сили та успіх. Стартом тижня став легкоатлетичний забіг учнів 5-11 класів, а впродовж тижня чекає на учнів багато цікавого.

Бажаємо всім учням, учителю фізичного виховання Чілібицькому І.П., класоводам 1-4 класів та класним керівникам 5-11 класів міцного здоров’я, успіхів і творчих досягнень у новому навчальному році.

... Читати далі »

Категория: Новости сайта | Просмотров: 357 | Добавил: ніна | Дата: 29.09.2016

» Вхід на сайт

» Пошук

» Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

» Архів записів

» Друзі сайту


Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz